Hinauspalvelu Simo – apua jopa 30-60 minuutissa

Soita 044 466 0039

Hinauspalvelu Simossa nopeasti. Soita A1 Hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava REDGO Simon hinauspalvelun ammattilainen
Ammattimaista hinausta vuodesta 1976
Tilaa hinaus kätevästi sähköisesti

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita A1 Hinauspalvelun 24h numeroon 044 466 0039 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 044 466 0039 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion A1 Hinauspalvelun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Meri-Lappi korjaamot.

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Simossa

Hinauspalvelun tilaaminen Simossa on helppoa ja yksinkertaista. A1 Hinauspalvelu päivystää 24h numerossa ☎ 044 466 0039 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Simossa noin 30-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Simon alueella

Kun matka käy kohti Simon kirkkoa, mutta varoitusvalo alkaa palaa, kannattaa auto pysäyttää heti johonkin turvalliseen paikkaan. Lisävahinkojen välttämiseksi soita paikalle A1 Hinauspalvelu ja ammattilainen tulee paikalle ja varmistaa matkan jatkumisen!

Jos ajatuksena on suunnata Jääkärikämpälle, mutta auton kytkin menee rikki, on apu lähellä. Ammattilainen korjaa auton paikan päällä tai hinaa sen korjattavaksi. Tarvittaessa paikalle voidaan tuoda myös vuokra-auto!

Kun sijainti on lähellä Runkauksen luonnonpuistoa, mutta yllättäen esteeksi muodostuu rengasrikko, ovat hyvät neuvot kalliit! A1 Hinauspalvelu tulee paikalle ja korjaa tai vaihtaa renkaan ja tuo mukanaan tarvittaessa myös vuokrarenkaan!

Jos auton navigaattoriin on kirjoitettu Maksniemi, Alaniemi tai Soikko, mutta matka päättyy ennen kuin alkaakaan, sillä auton ovet ovat jäässä, soita paikalle ammattilainen! Yleensä ovet on helppo sulattaa ja matka voi jatkua nopeastikin!

Tornion hinauspalvelun hinausautot ovat monelle tuttu näky Etelä- ja Länsi-Lapissa. Välillä käydään myös Ruotsin ja Norjan puolella.

Ajoneuvojen hinaus on taitolaji, joka vaatii ystävällisen luonteen, kunnon hinausautot sekä myös taidon huolehtia asiakkaan matkan jatkumisesta.

Yleisimmät tilanteet joissa käymme auttamassa:

 • hinaukset
 • ojastavedot
 • tiellenostot
 • sekä erilaiset tiepalvelun tehtävät
 • Hinaukset Ruotsista ja Norjasta onnistuvat myös kauttamme.

  Käytössäsi on hinausautot joka tarpeeseen

  Tulitko miettineeksi mistä kaikkialta autoja käydään hinaamassa? Joskus ajoneuvo voi olla parkkitalossa, mökkitiellä tai vaikka juuttuneena lumihankeen. Se voi olla kuorma-auto tai linja-auto. Kaiki näille tapauksille on yhteistä, että hinauskaluston pitää olla sopiva, jotta vältytään ikäviltä vahingoilta.

  Jos virhe pääsee kuitenkin syntymään, on meillä tätä varten vakuutukset. Valitettavasti markkinoilla on monia toimijoita, joilla ammattitaito, kunnollinen hinauskalusto ja vakuutukset eivät ole itsestäänselvyys. Kun valitset Tornion Hinauspalvelun, voit olla varma, että sinä ja ajoneuvosi saavat parasta mahdollista palvelua. Soita nyt numeroon 044 466 0039 ja pyydä apua ammattilaiselta.

  Toiminta-alue on Tornio, Kemi, Keminmaa, Ylitornio, Pello, Simo ja Tervola. Käymme usein myös Ruotsin ja Norjan puolella auttamassa erilaisissa hinaus- ja tiepalvelutehtävissä (Piteå, Jällivaara, Kiiruna, Norrvik, Tromssa).

  Hinauspalvelun hinta

  Minulla on vakuutus

  Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 044 466 0039 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

  Maksan itse (alk. 101 €)

  Hinauspalvelun hinta Meri-Lapissa alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 044 466 0039

  Hinauspalvelu Simossa kaikille ajoneuvoille

  A1 Hinauspalvelun ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

  Meri-Lapissa sinua auttaa 5 A1 Hinauspalvelun hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 2 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

  Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Simon alueella.

  Toiminta-alue

  Tornio Haaparanta Kemi Pello Simo Tervola Ylitornio

  Tornion seudulla sinua auttavat

  Person placeholder
  Janne Myllykoski
  Ajojärjestelyt
  044-466 0039
  Person placeholder
  Tuomas Mustonen
  Ajojärjestelyt
  0400-692 066
  Person placeholder
  Helge Johansson
  Laskutus
  0400-695 437

  Falck Tornio on nyt nimeltään REDGO

  Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

  Miksi muutos tapahtui?

  REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

  Mitä uusi nimi tarkoittaa?

  Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

  Muuttuuko jokin asia käytännössä?

  Tornion Hinauspalvelu Oy (REDGO Tornio) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.