Hinauspalvelu Kemi-Tornion seudulla 044 466 0039

Hinauspalvelu Kemi-Tornion seudulla

Autojen hinausta 40 vuoden kokemuksella

Tornion hinauspalvelun hinausautot ovat monelle tuttu näky Etelä- ja Länsi-Lapissa. Välillä käydään myös Ruotsin ja Norjan puolella.

Ajoneuvojen hinaus on taitolaji, joka vaatii ystävällisen luonteen, kunnon hinausautot sekä myös taidon huolehtia asiakkaan matkan jatkumisesta.

”Avuton nainen moottoritiellä iltamyöhään auton sanottua sopimuksen irti… 🙂 Hinausauto haukkana paikalle pelastamaan pulaan joutuneen ja tuoden sijaisauton mukanaan (onneksi on sellainen palvelu). Ei ole muuta kuin pelkkää hyvää sanottavaa. KIITOS ERITTÄIN HYVÄSTÄ PALVELUSTA! 🙂 jatkakaa samaan malliin.
– nim. Avuton nainen moottoritiellä, 2.6.2015 Tornio

Käytössäsi on hinausautot joka tarpeeseen

Tulitko miettineeksi mistä kaikkialta autoja käydään hinaamassa? Joskus ajoneuvo voi olla parkkitalossa, mökkitiellä tai vaikka juuttuneena lumihankeen. Se voi olla kuorma-auto tai linja-auto. Kaiki näille tapauksille on yhteistä, että hinauskaluston pitää olla sopiva, jotta vältytään ikäviltä vahingoilta.

Jos virhe pääsee kuitenkin syntymään, on meillä tätä varten vakuutukset. Valitettavasti markkinoilla on monia toimijoita, joilla ammattitaito, kunnollinen hinauskalusto ja vakuutukset eivät ole itsestäänselvyys. Kun valitset Tornion Hinauspalvelun, voit olla varma, että sinä ja ajoneuvosi saavat parasta mahdollista palvelua. Soita nyt numeroon 044 466 0039 ja pyydä apua ammattilaiselta.

Toiminta-alue on Tornio, Kemi, Keminmaa, Ylitornio, Pello, Simo ja Tervola. Käymme usein myös Ruotsin ja Norjan puolella auttamassa erilaisissa hinaus- ja tiepalvelutehtävissä (Piteå, Jällivaara, Kiiruna, Norrvik, Tromssa).

Falck verkoston jäsenyys laadun takeena

Vuoden 2007 alusta olemme tehneet franchising sopimuksen pohjoismaiden johtavan hinaus- ja tiepalveluita tuottavan Falckin kanssa. Falck-verkoston jäsenet ovat alansa ehdotonta huippua ja toimintaa valvotaan säännöllisesti mm. asiakastyytyväisyystutkimuksilla. Katso vaikka Tornion Hinauspalvelun asiakaspalautteita hinaus.fi -palvelusta.

Yleisimmät tilanteet joissa käymme auttamassa:

  • hinaukset
  • ojastavedot
  • tiellenostot
  • sekä erilaiset tiepalvelun tehtävät

Toimimme Tornion, Kemin, Keminmaan, Tervolan, Simon, Kuivaniemen, Pellon ja Ylitornion alueella. Tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 044 466 0039. Ammattilainen vastaa puhelimeen.

Hinaukset Ruotsista ja Norjasta onnistuvat myös kauttamme.


Yhteistyössä:
HinausvakuutusHinausvakuutus

Klikkaa ja soita 044 466 0039